Oggi.hu

Oggi.hu - Barangolás, utazás a nagyvilágban. Írások és rengeteg kép érdekes helyekről és látványosságokról.
Az Oggi.hu fő célja, hogy az Ön számára inspirációt nyújtsunk. Az Oggi.hu magazin gyakran frissülő tartalommal jelentkezik.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A számunkra átadott magántermészetű adatokat csak és kizárólag arra használjuk fel, amire azt az adat tulajdonosa rendelkezésünkre bocsájtotta.
Nem őrzünk olyan személyes adatokat, melyek tévedésből kerültek hozzánk. Személyes adatot harmadik fél számára sosem adunk át, kivéve azt az esetet, amikor erre jogszabály, vagy hatóság eljárás keretében kötelez. A ránk bízott személyes adatokat gondosan kezeljük, illetve védjük az illetéktelen felhasználástól.
Az Oggi.hu látogatói szokásainak vizsgálatához a analitikai rendszert használunk, mely összesítő statisztika nem alkalmas konkrét személyek beazonosítására.

Jogi nyilatkozat

A
Oggi.hu megtesz mindent annak érdekében, hogy az itt olvasható információk, illetve az azokhoz kapcsolódó egyéb, elektronikus formában elérhető tartalom - például kép, hanganyag - szerzői jogi szempontból megfeleljen a hazai jogszabályoknak. Amennyiben mégis jogvédett tartalom kerül fel oldalunkra, úgy kérjük azt elérhetőségeinken jelezze, hogy a jogvédett tartalmat minél előbb eltávolíthassuk oldalainkról.
Az Oggi.hu mindent elkövet annak érdekében, hogy az oldalon szereplő információk tartalma valós legyen, de garanciát - s ennek megfelelően felelősséget - nem vállalunk a Koncepciok.hu szereplő információk pontosságáért, illetve a tanácsok helytálóságáért. Az itt szereplő információkat, mindenki saját felelősségére használja fel.

Az Oggi.hu magazinoldalain megjelent valamennyi tartalmat, illetve egyéb publikált anyagot szerzői jog véd. Az oldalon megjelenő írások átvehetőek, azonban a forrásoldalt linkelni kell. Az átvétel nem lehet tömeges, vagy automatizált, kivéve az RSS-t.
Az oldalon megjelenő hirdetésekért és vendégbejegyzésekért és annak a tartalmáért a kiadó semmiféle felelősséget nem vállal.

Impresszum

Oggi.hu
Kiadó: H Stúdió
oggi@hstudio.hu
Hirdetés
Booking.com
Hirdetés
fel